Бизнесът ѝ винаги е бил легален и прозрачен, затова близките

...
Бизнесът ѝ винаги е бил легален и прозрачен, затова близките
Коментари Харесай

Мистериозно изчезналата Алена е била преследвана от бившия си приятел

Бизнесът ѝ постоянно е бил законен и транспарантен, по тази причина околните ѝ не имат вяра това да е причина за изгубването ѝ

Изчезналата преди повече от денонощие Алена Щерк дълги години се занимавала с танци, а преди няколко години почнала личен бизнес. Заради пандемията обаче останала компанията ѝ в IT сферата.

С последния си приятелАлена Щерк е имала общ бизнес за импорт на виновност от Италия, което било странично занятие от IT сферата. По неофициална информация точно той е търсен след изгубването на Алена. Мъжът е чужденец и не е изключено да е напуснал страната. Според нейни другари, той постоянно я тормозил откакто се разделили. Последно я издирвал на празненство предходната събота, осведоми.

Любомир Методиев е един от обезпокоените за ориста на Алена нейни познати.

"Доколкото ми е известно сега не са с него, тъй като той живееше отвън София. Бяха дружно, след което като се разделиха и Алена заживя в "Бояна ", разяснява Любомир Методиев.

Той разказа Алена като грижлив другар и съзнателен работохолик. Бизнесът ѝ постоянно е бил законен и транспарантен. Близките ѝ не имат вяра това да е претекст за изгубването ѝ.

"Никога не е парадирала с пари, с някакви притежания. Това ми звучи неестествено и нелогично ", добави Методиев.

За последно Алена е забелязана от неин другар в петък късно вечерта. Била забързана и носела черен сак.

"Предполагам, че е била до тях да си вземе някакъв багаж, само че заради каква причина, не знам ", сподели още Любомир Методиев.

Автомобилът на дамата е открит в гаража на жилищната постройка, в която живее. Криминалисти вършиха оглед за следи по колата.

Алена Щерк живее дружно с двете си деца, които са подали и сигнала за изгубването ѝ. Тя е имала и час в петък в танцова школа, където преподава, само че не се е появила. Близките ѝ към този момент отхвърлят да разясняват.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР