Бизнесът ще може да подава автоматизирано осигурителни декларации Образец 1

...
Бизнесът ще може да подава автоматизирано осигурителни декларации Образец 1
Коментари Харесай

Народът ликува! Добри новини от НАП: Въвеждат голямо улеснение за хиляди българи

Бизнесът ще може да подава автоматизирано осигурителни заявления Образец 1 и 6 към Националната организация за приходите (НАП) през надградена електронна услуга на приходната организация. Това оповестиха от Национална агенция за приходите.
Тя обезпечава съгласуваност сред потребителските софтуери и системите на Национална агенция за приходите от вида „ система-система “ посредством потребление на софтуерен ключ (API ключ).
Софтуерен ключ може да се изиска посредством услугата „ Ново заявление за достъп до АPI “, налична с електронен автограф в е-Портала на приходната организация. За да се подават данните за осигурителните заявления автоматизирано към Национална агенция за приходите, е належащо софтуерният ключ да се интегрира в софтуера, който употребяват потребителите, изясняват от Национална агенция за приходите.
От приходната организация означават, че електронната услуга беше внедрена през май. Тогава посредством софтуерен ключ бяха интегрирани осведомителните системи на хазартните оператори, които към този момент имат автоматизиран достъп до Регистъра на уязвимите лица по Закона за хазарта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР