Бизнесът и хората искат да видят план, а правителството няма

...
Бизнесът и хората искат да видят план, а правителството няма
Коментари Харесай

Станишев: Мерките на правителството са слаби и неефективни

Бизнесът и хората желаят да видят проект, а държавното управление няма задоволителен потенциал това да се остави в негови ръце. Това сподели президентът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) и евродепутат от Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Екологичен потенциал Сергей Станишев в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

" От месец и половина споделям. България се оправи добре в епидемиологичната конюнктура в здравен аспект, само че ограниченията на държавното управление за подкрепяне на стопанската система, на хората, са първо фрамгентирани, неефективни, непрозрачни и в последна сметка слаби. И като мащаб и като навлизане в действителната стопанска система. Това мъчно може да бъде оборено ", сподели още Станишев. Той съобщи, че не желае да сяда с ГЕРБ и да им помогне.

" Нужна е национална полемика не с ГЕРБ, само че с всички, които имат отношение: браншови, синдикални организации, политическите партии от опозицията и от ръководещите и институциите ", добави той. Сергей Станишев съобщи, че е необходим народен проект, който да е оптимално консенсусен. " В последна сметка той ще бъде изпълняван не от това държавно управление. В огромната си част от идващото и Българска социалистическа партия има опция да инициира полемика, да предложи свои ограничения, дано ГЕРБ се оправдават и отхвърлят ограниченията, които са положителни. Това ще бъде за тях уязвимо ", съобщи още Станишев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР