Бившият №1 в мъжкия тенис Анди Мъри няма да играе

...
Бившият №1 в мъжкия тенис Анди Мъри няма да играе
Коментари Харесай

Мъри: Има много малък шанс да играя на Уимбълдън

Бившият №1 в мъжкия тенис Анди Мъри няма да играе на единично на тазгодишния Уимбълдън, разкри самият той пред английския ежедневник „ The Times ”. По думите му той не разполага с задоволително време да се приготви, само че има опция неговите фенове да го видят на „ Ол Ингланд Клуб ” за шампионата на двойки.

„ Има доста дребен късмет да играя на сингъл в сезона на трева. Може би двойки, само че все още не съм подготвен за конфликт на единично. Ако не се усещах задоволително добре, имаше повече късмет да играя на Уимбълдън и по-късно да спра с тениса. Ако се усещам добре, то по-логично е да си дам време, с цел да се приготвя оптимално добре за сингъл. Сега няма да съумея в точния момент за Уимбълдън ”, сподели Мъри пред „ The Times ”.

Шотландецът се подложи на интервенция за замяна на тазобедрената става след Аустрелиън Оупън през януари и от този момент е умерено оптимистичен за завръщането си в игра. През април той хвана ракета за първи път след интервенцията, като съобщи, че към този момент не изпитва болежка. Възстановителният развой е дълъг, само че Мъри се надява да стартира тренировки преди края на лятото. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР