Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд разказа любопитна случка,

...
Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд разказа любопитна случка,
Коментари Харесай

Няма да повярвате защо Ариен Робен е отказал на Манчестър Юнайтед

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд описа любопитна преживелица, обвързвана с проваления трансфер на Ариен Робен на " Олд Трафорд ". През 2004 година Робен, който тогава носеше екипа на ПСВ Айндховен, имаше оферта от " алените дяволи ", само че в последна сметка мина в Челси.

" Къкъв играе единствено беше Робен. Направо превъзходен. Трябваше да го притеглим. Истината е, че той пристигна да прегледа подготвителната ни база, поразходи се, само че не му хареса миризмата там. След това отиде в Челси ", върна се години обратно Фърдинанд.

" Не можех да допускам. Той щеше да пасне съвършено на стила ни. Всички бранители знаеха, че постоянно си гласи топката на левия си крайник и потегля от фланга във вътрешността към наказателното поле, само че в никакъв случай не успяваха да го спрат. Понякога като че ли им споделяше какво тъкмо ще направи и все пак, не съумяваха да му противодействат ", добави Рио Фърдинанд в отговор на въпроси от почитатели в Instagram.

Робен остана в Челси три години, след което мина в Реал Мадрид, а най-голяма част от кариерата си прекара в Байерн (Мюнхен).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР