Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд посъветва клуба да

...
Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд посъветва клуба да
Коментари Харесай

Фърдинанд: Няма по-добър от Погба, Юнайтед трябва да го задържи

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд посъветва клуба да задържи една от звездите на отбора Пол Погба, като посочи, че той е незаменяем. Бъдещето на френския полузащитник е непрекъснато под въпрос, изключително откакто самият състезател призна преди началото на този сезон, че е отворен към други провокации.

Футболистът обаче съумя да заформи мощен тандем с новото попълнение Бруно Фернандеш и двамата имаха основна роля в последните мачове на Юнайтед, като тимът е в поредност от 19 мача без загуба. Погба има контракт с клуба до 2021-а с алтернатива за автоматизирано удължение с още един сезон, само че напоследък се заприказва, че французинът може да подпише нов петгодишен договор, с което да остане на “Олд Трафорд”. Бившият футболист на “червените дяволи” Рио Фърдинанд счита, че клубът би трябвало да работи тъкмо в тази посока.
" Is there anybody else in this league that goes through the gears as quick as this team? "

" They are putting a benchmark down. "

Manchester United are unbeaten in 19 games, their best run since Sir Alex was in charge...

And @rioferdy5 is loving it pic.twitter.com/5iNolhoZco
— Football on BT Sport (@btsportfootball) July 16, 2020
“Видях доста хора, доста почитатели, доста разбирачи, които споделяха, че тимът би трябвало да се отърве от Погба, в случай че желае да се развива - съобщи англичанинът пред BT Sport - Това, което желая да кажа е, че в този момент стартира да се вижда какво може той и какво можеше да е той, когато подписа. Защо да се продава? Ако искаш да го замениш, с кого? Кой е по-добър от него в този момент на света? Невъзможно е. Задръжте го. Той се намира в добра форма, макар че са минали единствено няколко мача”.

Юнайтед съумя да се наложи с 2:0 над Кристъл Палас, с което резервира интригата в битката за топ 4 във Висшата лига. Погба стартира от първата минута на дуела, като през този сезон той има присъединяване в още 15 мача във всички шампионати, в които е отбелязал 1 гол и има още 4 асистенции. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР