Бившият защитник на Барселона Роналд Куман си призна в интервю,

...
Бившият защитник на Барселона Роналд Куман си призна в интервю,
Коментари Харесай

Ясно е кой поема Барса през лятото

Бившият бранител на Барселона Роналд Куман си призна в изявление, че може да стане треньор на Барселона. Както е известно, сега Куман е народен селекционер на Холандия, само че в контракта му има уговорка, съгласно която той може да напусне, с цел да поеме " каталунците ".

“Няма обаче по какъв начин в този момент да си потегли от холандския народен отбор, това е 100% несъмнено. Мога да ида в Барса, само че чак след Евро 2020. Тази уговорка важи единствено за след финалите и единствено за оферта от въпросния клуб ”, разяснява Куман пред Mundo Deportivo.

“Имам контракт с холандската федерация до 2022 година, само че след Европейското състезание ще седнем и ще обсъдим дали да продължим да работим дружно ”, сподели още Роналд.

Като футболист той бе част от " дрийм тийма " на Барселона през 90-те години на предишния век, а с негов гол отборът завоюва първата си Купа на европейските първенци през 1992 година.

Новината за въпросното изискване в контракта на треньора беше разкрита от спортния шеф на холандците Нико-Ян Хугма. Куман призна, че се е ядосал от думите на въпросния човек, само че към този момент му е минало.

Всичко това единствено ускорява слуховете, че контрактът на Ернесто Валверде, който е до края на акцията, няма да бъде възобновен.

Прочети още на: https://www.gol.bg/barcelona/2019-11-03/kuman-si-prizna-moga-da-poema-barsa-prez-lyatoto-na-2020-g
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР