Бившият заместник-министър на земеделието от правителството на Кирил Петков -

...
Бившият заместник-министър на земеделието от правителството на Кирил Петков -
Коментари Харесай

Иван Христанов учреди нова политическа партия Единение, не изключва подкрепа за ПП

Бившият заместник-министър на земеделието от държавното управление на Кирил Петков - Иван Христанов учреди нова политическа партия " Единение ", заяви БНР.
 
Той напусна „ Продължаваме промяната “ преди последните парламентарни избори поради спор при подреждането на листите на ПП-ДБ. Тогава той беше преместен като лидер на плевенската листа от към този момент самостоятелния народен представител Радостин Василев.


Новата партия даде поръчка за присъединяване в локалните избори наесен и не изключи опцията за поддръжка на „ Продължаваме промяната “.
Като заместител министър на земеделието Иван Христанов, поведе борбата за връщане на контрола на страната при вноса на храни на граничния пункт Капитан Андреево и по този начин наречения " златен мочур ".

Защо се учредява нова партия, изясни водачът Иван Христанов:
" Ние не имаме вяра в технологията на медийния скандал като метод на печелене на гласове. Това, което виждаме, че националните политики биват загърбени, никой не формулира национална фантазия. Имаме отдръпване на хората от политическия развой и още по-страшно - доста от тях напущат и родината си. Два милиона души не гласоподават на последните избори, а над 108 хиляди души избраха да кажат не поддържам никого ".

Със несъмнено " Единение " ще взе участие в идните локални избори наесен, само че се прицелва към дребните обитаеми места и разбиването на феодалния модел в тях. Партията ще поддържа други, както се изрази Христанов, новаторски обединения и обединения. На места ще издига свои претенденти.
Лидерът не изключва поддръжка на " Продължаване смяната ", групировката, която той напусна.
" Там където ние можем да излъчим претенденти и те не могат да показват такива, чакаме поддръжка. Там където ние не можем да представим претенденти, само че те излъчват, можем да водим диалози за взаимопомощ ", съобщи Христанов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР