Бившият зам.-председател на Народното събрание Мирослав Иванов излезе с позиция

...
Бившият зам.-председател на Народното събрание Мирослав Иванов излезе с позиция
Коментари Харесай

Годеникът на Лена Бориславова: Повече от година се лее помия върху нея


Бившият зам.-председател на Народното събрание Мирослав Иванов излезе с позиция по отношение на песента на Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в, обиждаща годеницата му Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и.

" Имах щастието ориста да сложи на пътя ми една Жена. Една невероятна Жена! Жена, в която се таи мощ на хиляди слънца! Жена, която не бяга от сложните решения и не се опасява да работи в името на идеята, в която има вяра. Затова и е толкоз неуместна за мръсната машина. Мръсната машина повече от година лее мръсотия върху нея, само че те не осъзнават какъв брой по-високо над тях стои тя. Далече над тяхната еснафщина, долнопробност и интелектуална отпадналост ", написа той в профила си във Фейсбук. 

По думите му " завистта и малодушието са присъщи за мнозина, страхът – също ".

" Страхът от Промяната, тъй като в лицето на Лена, те виждат опасност за тяхното мерзко битие. Имаше едно време един човек, който приковаваше хората пред телевизионните екрани. Имаше подобен човек от дълго време - към този момент не. Вече ги отвращава. Но пък има една Жена, която е доста повече от тях. Нас не ни е боязън ", приключва Иванов. 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР