Бившият й Махмуд Йозджан заплашва да вземе дъщеря й, ако

...
Бившият й Махмуд Йозджан заплашва да вземе дъщеря й, ако
Коментари Харесай

Лияна проплака: Сватба няма да има, Махмуд ще ми вземе детето

Бившият й Махмуд Йозджан заплашва да вземе щерка й, в случай че се венчае за различен. Попфолк певицата Лияна няма да стане публично брачна половинка на новата си възлюбена Цецо, твърди "България Днес ".

Забраната това да се случи идва не от кого да е, а от някогашния мъж на чалгарката - Махмуд Йозджан. Кюрдът, на който не се позволява да обитава в страната ни, заради проблем със закона има доста ревностен манталитет. Според общите познати Махмуд отсякъл, че ще отвлече дъщерята на Лияна - Дениз, която е и негово дете, в случай че певицата се ожени публично за различен и той стане татко на момичето им.

"Тази възбрана е от години. Махмуд дава свободата на Лияна да бъде с мъже, само че религията му не разрешава тя публично да се омъжва за различен мъж ", изясни ни другарка до певицата.
В момента изпълнителката на "Каменно сърце " е бясно влюбена в Цецо, който е приключил финанси в Лондон и има бизнес в областта на ресторантьорството. Богатият момък е притежател и на най-популярната верига наргиле питейни заведения в столицата, която е обичано място на младата публика. Двамата с Лияна се срещат след предаването "Мармалад " по Би Ти Ви предходната година, в което Лияна взе участие, а Цецо гледал инцидентно.

"Намери ми телефона, обади ми се и по този начин започнаха нещата ", призна Лияна. Връзката им е извънредно хармонична и поради него певицата даже се отхвърли вечно от фолк кариерата си.
"На годеника ми по никакъв начин не му подхожда концепцията обичаната му жена да обикаля нощните заведения. Но аз в никакъв случай не съм пяла, с цел да бъда известна. Просто това е работа. Тя се харесва на хората, които са част от живота ми. Не всеки приема за обикновено обаче вечер след вечер да съм някъде измежду доста мъже и дами в по-особено положение и да веселя техните уши и очи ", показа Лияна.

Преди няколко години изпълнителката реши да слезе от сцената и да се скрие от светлините на прожекторите. Тя се усещаше засегната от писанията по неин адрес и с цел да спре клюките, спря с живите си участия по клубове.

Новият избор на половинка на Лияна несъмнено е много чудноват за близките, тъй като досега тя е спрягана единствено с неприятни момчета, за които мъчно може да се чуе позитивна оценка. Преди години певицата се трансформира в най-мразената жена в България, откакто открадна футболиста Благой Георгиев от някогашната му другарка Христина, която тогава беше бременна с детето им.
Лияна обаче въобще не се тормози от отрицателната реакция против нея, а стартира да обикаля из всички медии, с цел да изяснява какъв брой доста се обичат. Само няколко месеца по-късно Благой Георгиев я заряза и се прибра при Христина. А Лияна изпадна в тежка меланхолия. Тя откри още веднъж разтуха при бащата на щерка си - мафиота Махмуд Йозджан, който от години живее в Турция, тъй като не може да припари в България.

Фолкаджийката даже се сгоди за него за известно време. Но в последна сметка се отхвърли от сватбата, тъй като трябваше да заживее в южната ни съседка, а фамилията на Махмуд било доста консервативно. Лияна призна, че не може да свикне с тамошните порядки. След това певицата влезе във "ВИП брат 2013 “, където още веднъж забърка заплашителен скандал. Лияна си падна по боксьора Тервел Пулев, без да знае, че той е фамилен и с малко дете. Той също не остана апатичен към певицата и даже я награби в банята, където те си знаят какво е станало. Но от продукцията бързо се намесиха и потушиха абсурда след позвъняване на брат му Кубрат в малкия екран.

След скандалното си присъединяване в риалити шоуто Лияна се отхвърли изцяло от светските изяви и се покри за дълъг интервал от време. С днешна дата обаче тя още веднъж се появи, с цел да изясни на целия свят какъв брой е щастлива с Цецо.

Противно на упованията, певицата не е с известни мъже поради техните пари, тъй като самата тя не може да се оплаче от липса на пари. "В фамилията ни сме пожизнено обезпечени. Стар софийски жанр сме, нашите родственици на мен и на Коцето (също фолкпевец - б.а.) са били едни от заможните софиянци. Благодарение на знанията си и на заслугите към страната моят прапрадядо е работил към външно министерство. Дядо ми Константин Попов е един от основните проектанти на каскадата от язовир „ Искър “ до Пасарел. Бил е и ръководител на стенографите в България още като възпитаник. Неговият татко - прародител ми, е бил разгласен за зложелател на народа, тъй като е имал имущество. Изкарал си е парите с пот на челото, само че всичко е отчуждено, след което той на 50 години получава рак и за една седмица умира. И друго - той е имал и хотел в Боровец с 20 келнери. Всичко е разграбено и отчуждено, тъй като преди време съумелите хора са били ненавиждани, както и в този момент. Но в този момент най-малко не могат да ти откраднат своето. Обаче гледат да те съсипят по различен метод ", изяснява Лияна.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР