Бившият вратар на Ливърпул Симон Миньоле направи интересно изказване, като

...
Бившият вратар на Ливърпул Симон Миньоле направи интересно изказване, като
Коментари Харесай

Миньоле: В Брюж имаме двама по-добри от Фирмино

Бившият вратар на Ливърпул Симон Миньоле направи забавно изявление, като съобщи, че в сегашния му клуб Брюж, имат двама играчи, които са по-добри от звездата на „ червените” Роберто Фирмино.

Бразилецът се намира в отлична форма за мърсисайдци в последно време. Той вкара четири гола в последните пет мача на Ливърпул, в това число победното попадение против Тотнъм Хотспър предишния уикенд.

Миньоле, който прекара на „ Анфийлд” шест години, счита че съотборниците му Рууд Вормер и Ханс Ванакен имат по-добър завършващ удар от Фирмино.

„ И двамата, и Ханс и Рууд, са доста положителни в завършващия удар. Фирмино и Мо Салах са невероятни футболисти, само че Фирмино не е роден „ убиец” в наказателното поле”, показа Миньоле.

“Ханс и Рууд несъмнено не са по-лоши от Боби, говорейки за завършващия удар. Смея да кажа, че Ханс у Рууд даже са по-добри от Роберто Фирмино. Те са на равнището на Мо Салах”, добави някогашният вратар на Ливърпул.

Фирмино има девет гола Ливърпул в 31 мача до този миг. За съпоставяне Рууд Вормер се е разписал 3 пъти в 30 мача, до момента в който Ванакен има 13 попадения в 33 мача за Брюж през този сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР