Бившият вицепрезицент на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев очаква България

...
Бившият вицепрезицент на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев очаква България
Коментари Харесай

От БФС обявиха какво може да бъде наказанието ни за расистките скандирания срещу Англия

Бившият вицепрезицент на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев чака България да отнесе наказване от два мача без аудитория и финансова санкция за изцепките на почитателите по време на евроквалификацията против Англия на Националния стадион " Васил Левски ".

Той показа, че се надява УЕФА да се смили и да не постанова доста тежка глобата за държанието на някои от последователите.

" Чакаме до края на деня УЕФА да разгласи наказването за националния тим. Надяваме се да не е толкоз тежко, колкото се чака. Аз личо чакам да ни санкционират 2 мача без аудитория и финансова глоба ", сподели Фурнаджиев пред Дарик радио и dsport.bg, след което обясни обстановката с вписването на Михаил Касабов като краткотраен президент на БФС. Бившият шеф в родната централа съобщи, че откакто това се случи, ще бъде призован Изпълком, който да дефинира дата за провеждането на Конгреса.

" Подали сме документи в Търговският указател за вписването на Михаил Касабов за президент на БФС. Имаше едно условие от съдията, което към този момент сме изпълнили. Сега решението по кое време Михаил Касабов ще бъде вписан в регистъра зависи от съдията, а не от нас. След като бъде вписан, той ще свика Изпълком, който ще дефинира дата за Конгреса. Реално е той да бъде началото на април ", добави Фурнаджиев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР