Бившият вицепрезидент на САЩ Майк Пенс изненадващо посети Украйна и

...
Бившият вицепрезидент на САЩ Майк Пенс изненадващо посети Украйна и
Коментари Харесай

Кандидат за президент на САЩ направи изненадващо посещение в Украйна

Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати Майк Пенс изненадващо посети Украйна и се срещна с украинския президент Володимир Зеленски, ставайки първият републикански претендент за президент, който прави такава среща по време на акцията, заяви NBS News.

Това посещаване идва в решителен миг от войната, след протеста на " Вагнер " и смъртоносния съветски ракетен удар пo Краматорск.

Пенс изрази явната си поддръжка към Украйна, като изпрати мощно обръщение, че има вяра в нуждата Съединените щати да играят водеща роля в битката на Украйна против Русия. Този ход също слага Пенс в неповторима позиция в границите на Републиканската партия, която в предишното е била доминирана от хора, противопоставящи се на растящото съветско въздействие, само че сега е ръководена от човек, който повече от един път е изразявал похвални думи за съветския президент Владимир Путин и чиято база от огромна степен не е заинтригувана от поддръжката за Украйна, отбелязва американската телевизия, цитира " Фокус ".

" Вярвам, че Америка е водачът на свободния свят ", съобщи Пенс пред NBC News.  " Но като жител, който идва тук, мога да видя от първа ръка героизма на украинските бойци, които пазят фронта, да видя героизма на хората тук в Ирпин, които отблъснаха съветската войска, да видя фамилиите, чиито домове бяха обстрелвани в разгара на безсъвестната и непровокирана съветска инвазия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР