Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън и настоящият държавен глава

...
Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън и настоящият държавен глава
Коментари Харесай

Джо Байдън: Тръмп е екзистенциална заплаха за САЩ

Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън и актуалният държавен глава Доналд Тръмп ще проведат предизборни манифестации в основния щат Айова. Събитията ще подскажат хипотетично каква ще е борбата на президентските избори през 2020 година, написа " Гардиън ".

Според CBS News Байдън възнамерява да назова Тръмп " екзистенциална опасност " за Съединени американски щати. Бившият вицепрезидент възнамерява да излезе с изцяло друга позиция от тази на Тръмп по проблеми като климатичните промени, митата и американските полезности.

Байдън стартира акцията си през април. Той се показва като най-вероятния претендент на Демократическата партия, който ще победи американския милиардер.

" Какво ще извършите, когато вашите деца стартират да пишат в " Туитър " като Тръмп и кажат: " Добре, президентът го направи ", ще разгласи Байдън на предизборния протест.

Тръмп в това време ще пътува до западната част на Айова, където ще приказва за възобновимата сила, а след това ще се насочи към град Де Мойн за вечеря и събиране на средства за Републиканската партия. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР