Бившият вицепрезидент Майк Пенс направи най-ярките си коментари за ролята

...
Бившият вицепрезидент Майк Пенс направи най-ярките си коментари за ролята
Коментари Харесай

Майк Пенс: Историята ще държи Тръмп отговорен за щурма на Капитолия

Бившият вицепрезидент Майк Пенс направи най-ярките си мнения за ролята на някогашния президент Доналд Тръмп в  По думите му щурма на Капитолия е нещо, с което не се е шегувал. Той назова 6 януари драматичен ден, осведоми СиЕнЕн.

Пенс укори Тръмп за ролята му в офанзивата от 6 януари 2021 година Той дефинира като неверни изказванията на Тръмп, че той е имал пълномощията да анулира резултатите от изборите през 2020 година в ролята си на ръководител на Конгреса оня ден. Бившият вицепрезидент бе безапелационен, че историята ще задържи Доналд Тръмп виновен.

Президентът сгреши. Нямах право да анулира изборите и неговите безразсъдни думи заплашиха фамилията ми и всички в Капитолия оня ден и знам, че историята ще потърси отговорност от Доналд Тръмп, разясни Пенс.

Майк Пенс смъмри тези, които са влезнали в Капитолия на 6 януари като туристи. Туристите не нараняват 140 служители на реда, като преглеждат забележителности. Туристите не разрушават порти, с цел да стигнат до ръководителя на Камарата, нито изричат ​​заплахи против държавни чиновници, добави той.

По думите му случилото се оня ден, е срам и е насмешка с благоприличието да бъде описвано по различен метод. Американският народ има право да знае какво се случи в Капитолия на 6 януари и чакам членовете на четвъртата власт да продължат да правят работата си, добави той.

Бившият вицепрезидент също по този начин даде обещание в никакъв случай, в никакъв случай да не омаловажава насилието, на което чиновниците на реда бяха подложени от бунтовниците в Капитолия. Докато съм жив, в никакъв случай, в никакъв случай няма да омаловажа получените пострадвания, изгубените животи или героизма на силите на реда в оня драматичен ден, сподели още Пенс.
 Тръмп може да бъде съден за шурма на Капитолия от 2021 година
Тръмп може да бъде съден за шурма на Капитолия от 2021 година

Той няма безспорен имунитет против голям брой цивилен каузи, заведени от полицейски служители
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР