Бившият вече нападател на ЦСКА-София Али Соу направи фантастичен дебют

...
Бившият вече нападател на ЦСКА-София Али Соу направи фантастичен дебют
Коментари Харесай

Фантастичен Али Соу шокира Зенит с два гола

Бившият към този момент нападател на ЦСКА-София Али Соу направи приказен дебют в съветската Премиер Лига. 26-годишният гамбийски нападател означи и двата гола за новия си тим Ростов, който изненада като посетител водача в класирането на съветската Висша лига Зенит и се пребори за тъждество 2:2 в Санкт Петербург. Мачът бе от 20-ия кръг на съветския шампионат, а гостите играха с човек по-малко повече от половин час, откакто червен картон получи Максим Осипенко в 56-ата минута.

Соу стана създател на първия гол в мача - минута преди края на първата част. След почивката домакините съумяха да извърнат резултата в своя изгода, откакто останаха с 11:10 души на терена. Николай Поярков си отбеяза автогол и това оказа помощ на Зенит да изравни в 73-ата минута, а единствено 5 минути по-късно Далер Кузяев направи резултата 2:1. В 89-ата минута обаче Соу вкара втори гол в дуела и избави отбора си от проваляне.

Това бе втори мач за Али Соу с фланелката на Ростов, само че първи в шампионата. Преди няколко дни той дебютира за отбора си за Купата на Русия.

Снимка: " Спорт Експрес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР