Бившият централен нападател се обърна чрез БТА към медиите и

...
Бившият централен нападател се обърна чрез БТА към медиите и
Коментари Харесай

Гонзо бесен след излагацията в Литва: Внушенията, че нашите играчи са оставили съблекалнята в хаос, са ман...

Бившият централен нападател се обърна посредством Българска телеграфна агенция към медиите и футболната общност, с цел да изрази разочарованието си. 

 

Ето и цялостният текст на формалната позиция: 

 

Изключително съм отчаян от изтеклите фрагменти от съблекалнята на българския народен тим след мача с Литва, само че съм още по-разочарован от обществената реакция на отрицание към футболистите ни. Всеки, който е играл футбол, е наясно, че съблекалнята не е лаборатория и е обикновено след мач да се събере огромно количество боклуци. 

 

Внушенията, че нашите играчи умишлено са оставили съблекалнята в цялостен безпорядък, са откровена операция – персонално аз видях, че стаята бе подредена при нашето овакантяване, а какво и за какво се е случило след това няма по какъв начин да знам. Всички знаете, че националният тим отпътува от Каунас директно след мача, само че все пак се постарахме да оставим съблекалнята в естествен тип. 

 

За мен е безусловно неприемливо да се популяризират фрагменти от страна на домакините – в никакъв случай в моята кариера не съм си разрешавал да действам по този неподобаващ метод по отношение на който и да е противник. Съблекалнята е храмът на футбола и той е ненарушим. 

 

Наясно съм с положителния образец на Япония, само че ви подсигурявам, че няма случай, в който съперникът на България да е почиствал изрядно съблекалнята си след мач. Разбира се, не мога да го потвърдя със снимкови доказателства, защото да снимаш противникова съблекалнята за мен прекрачва границата на морала.

 

Гарантирам ви, че никой от българския щаб няма да си разреши да снима литовската съблекалня след гостуването им през октомври у нас. Достойнството ни не го разрешава.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР