Бившият треньор на Локомотив Пловдив Емил Велев разнищи наставника на

...
Бившият треньор на Локомотив Пловдив Емил Велев разнищи наставника на
Коментари Харесай

Кокала разкова Акрапович: Посредствен треньор, и кучетата зн...

Бившият треньор на Локомотив Пловдив Емил Велев разнищи наставника на ЦСКА Бруно Акрапович, който до октомври води черно-белите. " Бруно Акрапович е несъвършен треньор, няма друга причина за играта на ЦСКА. Срещу Берое излязоха за 0:0 откъм гърба, а напред – каквото стане. Показва го и статистиката - първият им удар в очертанията на вратата беше в края на мача. Как с такава игра ще мислиш за шампионска купа?! Но ние нали сме чуждопоклонници, все хвалим треньорите, които не са родени в България. На „ Армията “ има доста положителни футболисти, само че Бруно ги убива с неговата тактичност и класификация на терена.



Да не приказваме, че и кучетата схванаха тактиката му, която прочее и в Локомотив Пд беше същата, само че там го покриваха шансът и класата на Димитър Илиев ", показа Кокала.

Емил Велев разяснява пред сътрудниците от Гонг още представянето на Локо и Ботев в последния кръг: " Пестелив Локомотив Пд излъга Арда, не го надигра. Мачът в Кърджали беше равносилен, само че шансът и Митко Илиев бяха задоволителни за успеха. За следващ път той сподели, че е играчът-отбор, въпреки че Локомотив има още трима национали. Не е учудващо, въпреки всичко Ясен Петров е от Пловдив. Арда сами са си отговорни – позволиха извънредно малоумен втори гол, който реши изхода. Друг фактор, който способства за загубата, беше прекомерният почит, който домакините демонстрираха към противника.

Етър имаше повече голови положения против Ботев Пд, само че равенството беше справедливо. Когато не можеш да вкарваш, не заслужаваш да биеш, колкото и обстановки да създаваш пред вратата на противника. А и единствено предпочитание не е задоволително. Имам възприятието, че наличието на Бербатов в Търново, е наляло гипс в краката на нападателите. Притесняват се да не се изложат пред него и това носи в допълнение напрежение ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР