Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов смята, че с идването

...
Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов смята, че с идването
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Всички в Левски трябва да подадат оставки на 1 януари

Бившият треньор на " Левски " Станимир Стоилов счита, че с идването на новия изпълнителен шеф в клуба, всички ръководители до този миг би трябвало да подадат оставки още на 1 януари.

" Явно не са точните футболни хора в клуба. Всеки вика аз съм огромен левскар, а стоят там да получават заплата. Мисля, че с идването на новия изпълнителен шеф на 1 януари, всички би трябвало да бъдат освободени и той да реши кой да назначи. Резултатите са пагубни. На 1 януари всички, които работят в клуба, би трябвало да са с оставките ", сподели Стоилов пред публицистите.

Специалистът има безапелационна позиция по отношение на чужденците в " Левски ", които получават големи заплати, а даже не попадат в групата на тима за мачовете.

Стоилов счита, че в случай че се махнат тримата задгранични нападатели, за един месец ще се съберат парите за санкциите на клуба, а за една година ще може да се построи и нов бранш.



" Жалко, че се стига до санкции и санкции. Аз мисля, че всичко ще се заплати, само че не би трябвало да се стига дотук. Губят се пари по този начин. Мисля, че е време да се намерения за създаване на нов стадион и нова подготвителна база за децата. Така може да се резервира идентичността на клуба и да се развие дотам, че да е печеливш. Мисля, че няма да се допусне " Левски " да тръгне по пътя на ЦСКА ", добави той.

" Правят се непотребни разноски за футболисти, които дори в групата на влизат. " Левски " има четири или пет централни нападатели, от тях тримата чужденци дори и не играят. Ако единствено те се махнат, от заплатите им за един месец ще платим санкцията, а за една година ще построим Сектор " Б ". Не може на запаси да се дават такива заплати. Нещата са обикновени - не би трябвало да се взимат непотребни играчи. Когато имаш 16 или 20 чужденци и играят седем... това е злополука. Като се видях за първи път със Спас Русев му споделих да внимава със съветниците, в този момент му предлагам да си ги смени ", сподели още Стоилов./ Бтв

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР