Бившият треньор на Левски, Славия, Ботев (Пловдив), Черно море, Спартак

...
Бившият треньор на Левски, Славия, Ботев (Пловдив), Черно море, Спартак
Коментари Харесай

Вили Вуцов изригна срещу Левски заради сина си

Бившият треньор на Левски, Славия, Ботев (Пловдив), Черно море, Спартак Варна, Спартак Плевен, Марек, Янтра, Калиакра и Царско село - Велислав Вуцов, изиска право на отговор във връзка обявата, че неговият наследник Светослав е бил преквалифициран от бранител във вратар като дете в школата на „ сините “ след травма на съотборник.

„ Моето почитание и любов към Левски дълго време ме караха да мълча за някои неща. Когато ме уволниха, заслужено или не, не съм споделил една дума срещу Левски. Същото беше и след всички неща, които се случиха със Светослав. Сега мога да стартира от там, че мразя някой да си приписва заслуги, изключително в обстановки, от които надали не има за какво да се срами. Тиражират се информации, които нямат нищо общо с истината. Източниците прозират, само че ще ги оставя без коментар. Просто ще кажа голата истина, която много време премълчавах. Първо обаче би трябвало да се обясни фактът, че Светослав Вуцов не е станал вратар поради травмата на негов съотборник. Алекс се споделя момчето и те са другари и до през днешния ден. Не си припомням семейството му, само че той в действителност имаше качества и бе добър вратар. Съжалявам за това, което му се случи. Не то обаче е повода Светослав да стане вратар. Това е неистина. Той е вратар от 2015-а в школата на Левски, преди този момент в действителност бе бранител, само че един ден се прибра и ми сподели – през днешния ден пазих. Той имаше предпочитание да застане на вратата. През юни 2017, три месеца преди да се контузи това момче, той към този момент бе напуснал Левски и беше в Царско село. Няма такова нещо, че е станал вратар, тъй като се е случила тази травма “, безапелационен бе Велислав Вуцов.

„ Оттам нататък следва да кажа, че отношението към Светослав през тези две години сред 2015-а и 2017-а бе меко казано идиотско. Изключително неточно, само че ще тичам от детайлностите, случките и най-много от имената. Правя го за да не бъда краен. Въпреки че в отношението към него имаше доста персонални нападки към мен. Отношението към мен рефлектира върху него. Така или другояче той напусна Левски в действителност доста наскърбен и афектиран. В тази връзка ще кажа, че поговорката всяко зло за положително важи в неговия случай. Защото попадна първо в Царско село, след това в Септември и най-много в този момент в Славия и получи грижи, които го доведоха дотук. И той, и аз сме признателни на тези клубове. Ще кажа единствено, че в действителност факторите, които управляваха школата на Левски тогава, го оповестиха за безперспективен. Аз обаче настоявам, че в случай че не друго, то най-малко качества да играе добър футбол има. Не е направил кой знае какво, само че качества за огромен футбол има и всички го виждат. За това желая да се постави завършек на спекулациите с предишното му в Левски. Имената и обстоятелствата ги икономисвам, тъй като не е нужно да нагнетяваме още напрежение по тематиката. Безизвестни хора да ги върша известни, не е нужно. Мисля, че семейството Вуцови не заслужаваше такова отношение. Към който и да е неин член. Все отново благодаря на спортното учебно заведение на Левски и най-много на Стефан Аладжов и Георги Стоичков, които бяха негови ръководители, за страхотните грижа и помощ, която дадоха на Светльо, с цел да приключи междинното си обучение и в този момент да е признат в НСА “, разгласи още Велислав Вуцов пред „ Мач Телеграф “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР