Бившият треньор на Левски Николай Митов - Жадното говори за

...
Бившият треньор на Левски Николай Митов - Жадното говори за
Коментари Харесай

Жадното взимал в Левски всеки доведен


Бившият треньор на Левски Николай Митов - Жадното приказва за проблемите си отпред на " сините " в предаването " Спорт в обектива " по Канал 3.

Настоящият ментор на Септември съпостави своята обстановка с отношението към италианския експерт Делио Роси като сравненията не са в негова изгода. Според Жадното италианецът получава заем на доверие, за какъвто той е можело единствено да мечтае и е станал жертва на наивността си.

" Където и да съм треньор, ще давам всичко от себе си. Когато отидох в Левски, ангажимента беше да се постановат млади футболисти и да се построи тим със мощни български играчи от школата и с няколко класни чужденци. Но всичко се промени изцяло след няколко месеца.

Ако задачата на Левски е купа, има шансове. Тимът обаче има компликации в офанзива ", разяснява Митов, който желал тимът да се гради към Божидар Краев и Мехди Бурабия, само че те бяха продадени.

" Исках разнообразни футболисти от тези 14, които пристигнаха. Накрая към този момент, каквото и да ми предлагаха, го взимах, тъй като бяхме с 11 индивида. Левски има огромен напредък във фаза отбрана, само че не мога да кажа същото за нападението.

Не ме изненада промяната на Даниел Боримиров с Асен Букарев ", продължи Митов, добавяйки, че в събота отпътува на двуседмичен стаж в Болоня при Роберто Донадони.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР