Бившият треньор на Левски Емил Велев - Кокала призна, че

...
Бившият треньор на Левски Емил Велев - Кокала призна, че
Коментари Харесай

Емил Велев проговори, коментира цялата сага: Ето какво става с Левски и Авраам Грант

Бившият треньор на Левски Емил Велев - Кокала призна, че ще се завърне на " Герена ", в случай че треньор на " сините " стане Авраам Грант. Израелецът договаря със притежателя на Левски Спас Русев, а по неофициална информация, привличането му е съвсем уредено.

Велев е прочут с другарството си с Грант около годините си в Израел и в началото бе спряган за поста, само че по-късно се появи вест в израелска медия, че ще става треньор на локалния Бней Шахнин.

Sport5.co.il потърси Кокала, който удостовери, че точно той ще е индивидът, който ще оказва помощ на Авраам Грант.

" Ако той подпише с Левски, аз ще съм му асистент. Не сме говорили за пари или схеми на игра, само че говорихме доста в последните 48 часа. Иска да е ясно, че Левски си има треньор и до момента в който не завърши връзките си с него, би трябвало да изчакаме. Но аз ще съм дясната му ръка в Левски. Познаваме се от доста години и от дълго време желая да работя с него. Авраам е страховит треньор и всеки може единствено да се учи от него.

Левски за финален път стана първенец през 2009 година с мен отпред, а толкоз дълга пауза без купа е неприемлива. Това е прочут тим, който желае да печели шампионата всяка година и не се задоволява с второто място. Вярно е, че има и други мощни тимове - Лудогорец и ЦСКА, само че аз израснах в Левски и знам какъв брой огромен тим е.

Чух, че ваши сътрудници са писали, че Левски не ме желае и че договарям с Бней Шахнин. Това са неистини. Не знам  кой и за какво ги измисля. Не съм приказвал с никого от Бней Шахнин, това е истината ", разяснява Велев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка







 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР