Бившият треньор на ЛеБрон Джеймс в Маями Хийт - Дейвид

...
Бившият треньор на ЛеБрон Джеймс в Маями Хийт - Дейвид
Коментари Харесай

Дейвид Физдейл: Очаквахме ЛеБрон да се превърне в най-великия и той не разочарова

Бившият треньор на ЛеБрон Джеймс в Маями Хийт - Дейвид Физдейл, разкри кое е било най-важното нещо, което Краля е научил по време на четиригодишния си престой във Флорида. Според някогашния помощник в щаба на Ерик Сполстра ЛеБрон се е научил да не зачита мнението на недоброжелателите си, които точно в този интервал са най-вече след спорния трансфер от Кливланд в Маями.

" Най-важното нещо, което ЛеБрон научи в Маями, е, че спря да му пука за мнението на останалите. Това е доста мъчно достижение, защото прекомерно доста хора се съмняваха в качествата му. Момчето беше на корицата на " Sports Illustrated " още на 18-годишна възраст. Очакванията към него бяха да се трансформира в най-великият състезател в историята и виждаме, че той не разочарова ", разяснява Физдейл, който извършва функционалността на помощник-треньор в щаба на Хийт от 2008-а до 2016-а.

Именно в Маями ЛеБрон се докосна до първите си две трофеи в НБА, откакто не съумя да победи с трофея " Лари О'Брайън " по време на първия си престой в родния Кливланд. Джеймс обаче се завърна в Охайо и поведе Кавалиърс към шампионската купа през 2016-а, а тази година добави и четвърти пръстен към блестящата си визитка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР