Бившият треньор на Красимир Балъков от периода му в Етър

...
Бившият треньор на Красимир Балъков от периода му в Етър
Коментари Харесай

Георги Василев: Търпението към Балъков е задължително

Бившият треньор на Красимир Балъков от интервала му в Етър – Георги Василев, отбрани експерта след загубата с 0:4 от Англия. Гочето е уверен, че Бала ще се оправи с националния тим макар неприятния му старт от три следващи провали.

"Не сме очаквали нещо по-различно от загуба. Играхме против един доста мощен към този миг британски народен тим. Тим, в който от дълго време не сме виждали такава класа и положително сработване. Лошото е, че Краси влезе в една отрицателна серия от три следващи загуби, което никак не е добре. "

"Но аз не съм и бил оптимист и съм разговарял с него. В момента, който и да се хване с националния тим ще има доста съществени проблеми. Това е един развой на създаване, който очевидно би трябвало да продължи по-дълго. "

"Краси обаче е толерантен и ще следва своята линия при построяването на тима. Ние, българите, в този момент сме в положение да разкъсаме всички – от треньорите до играчите. Имам възприятието, че по този начин се облекчаваме от персоналните си проблеми ", разяснява Василев пред "Тема Спорт ".

"Търпението към Краси е наложително. Той нито ще изпадне в суматоха, нито ще се съобщи. Оптимистично надъхан човек, който е изживявал такива разтърсвания и като състезател, и като треньор и е излизал от тях. Аз съм оптимист, че извлече максимума от този тим. В мачовете до момента пробва да го направи. "

"Няма нищо неприятно в това, че опитва разнообразни реализатори и хрумвания. Той в никакъв случай няма да се затвори и да играе защитно. Никога няма да се прибере и да каже, по-добре да ме бият единствено с един гол, в сравнение с с повече. Това, несъмнено, крие своите рискови и води от време на време до разтърсвания след себе си. "

"Все отново имаше моменти, в които играехме футбол на "Уембли ". В началото на второто полувреме имахме и късмет да вкараме. Краси взема решение самоуверено и не се тормози. Вярвам, че Балъков ще осъществя концепциите си и ще вдигне тима на крайници. Стискам му палци да излезе от тази дупка и имам вяра, че ще стане в най-скоро време ", разяснява Василев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР