Бившият треньор на колежанския отбор на Нотр Дам Майк Брей

...
Бившият треньор на колежанския отбор на Нотр Дам Майк Брей
Коментари Харесай

Дългогодишният треньор на колежанския отбор Нотр Дам влиза в щаба на Атланта

Бившият треньор на колежанския тим на Нотр Дам Майк Брей ще се причисли към треньорския щаб на отбора от НБА – Атланта Хоукс, оповестиха Саут Бенд Трибюн и телевизия ESPN.

Майк Брей завърши връзките си с Нотр Дам след края на този сезон, където прекара доста време. Ролята му в Атланта Хоукс към момента не е конкретизирана, обясниха от клуба.

Атланта през този сезон зае 7-о място в плейофите на Източната конференция, като сега се бори с Бостън Селтикс в първия кръг. Със сигурност Брей няма да се причисли към тима, до момента в който не завърши настоящата плейофна акция.

По всичко проличава, че новият човек в щаба е избор на Куин Снайдер, който пое поста старши треньор на Хоукс по време на постоянния сезон. В кариерата си на баскетболист, Снайдер играе в Дюк през 80-те години, до момента в който Брей тогава е помощник там. В своите 23 сезона като треньор на Нотр Дам, започвайки от 2000-а година, Брей натрупа 483 победи и 280 провали. Преди това той беше старши треньор в Делауеър в продължение на пет години, а през март стана ясно, че е водил диалози за старши треньор на Южна Флорида.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР