Бившият треньор на Берое Иван Вутов заяви, че тимът трябва

...
Бившият треньор на Берое Иван Вутов заяви, че тимът трябва
Коментари Харесай

Иван Вутов: Шансът на Берое е в агресията

Бившият треньор на Берое Иван Вутов съобщи, че отборът би трябвало да работи нападателно на " Армията ", в случай че желае да вземе актив.

" Възпитаниците на Димитър Димитров имат шансове най-малко за точка. Паузата в шампионата даде добра опция на Херо да успокои тима си след двете поредни загуби от Лудогорец и Локомотив (Пловдив), както и да внесе нужните корекции. В ЦСКА-София има еуфория от класирането в Лига Европа, само че тя е повече измежду почитателите. Димитров е сглобил по никакъв начин нелош тим, разполага със мощни реализатори за контраофанзива. На " Армията " Берое би трябвало да играе нападателно и в това е шансът да се направи добър мач, а за какво не и да се вземе точка или три от София ", съобщи Вутов пред " Тема Спорт ".
Бившият ментор на старозагорци Александър Томаш, който е кадър на " армейците ", пък сподели: " И двата тима направиха положителни селекции. В началото Берое потегли мощно, а ЦСКА след влизането в групите на Лига Европа прочувствено ще бъде в положително положение. Има предпоставки за първокласен мач. Ключово ще бъде с каква настройка треньорите ще изберат тактичност и състав. Съперниците имат мощни и опитни футболисти. Ще бъде забавен конфликт сред треньорите и метода, по който ще изиграят този дуел ". efbet Лига 9 кръг, събота 17 октомври  ЦСКА-София 18:00предстои  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР