Бившият треньор на българския Левски – Делио Роси, коментира ситуацията

...
Бившият треньор на българския Левски – Делио Роси, коментира ситуацията
Коментари Харесай

Делио Роси предрече: Наполи скъсява разликата с Юве

Бившият треньор на българския Левски – Делио Роси, разяснява обстановката в италианското състезание, в частност първите два тима – Ювентус и Наполи. Екснаставникът на Лацио счита, че неаполитанците са „ скъсили” разликата с първенеца от Торино, откакто са закупили бранителя на Рома Костас Манолас. По този метод опитният експерт счита, че тимът на Карло Анчелоти ще може да натиска „ по-смело” в нахлуване, без да се тормози да нападна с всички вероятни средства.

„ Наполи към този момент няма да има проблеми с пробойните в отбрана, откакто взе Костас Манолас. Дуетът му с Калиду Кулибали ще спомогне на тима да натиска крепко в офанзива, даже в случай че остане и с двама бранители. Юве? Пазарът още не е почнал интензивно и е мъчно да се предвижда идващият сезон. Ясно е, че Ювентус ще харчи повече от другите, само че е правилно, че Наполи се укрепи доста крепко. Ако Хамес Родригес и Ървинг Лосано дойдат, разликата ще бъде минимална. Все отново Юве ще има преимущество, само че ще е надалеч по-интересно”, разяснява пред локално радио Делио Роси.

Към този миг Делио Роси не управлява нито един тим, откакто пое Палермо след Левски, само че „ розанерите” изпаднаха в тежки финансови проблеми и той напусна сицилианския клуб.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР