Бившият треньор на Аякс и германския Хофенхайм Алфред Шрьодер се

...
Бившият треньор на Аякс и германския Хофенхайм Алфред Шрьодер се
Коментари Харесай

Бившият треньор на Аякс сменя ОАЕ със Саудитска Арабия

Бившият треньор на Аякс и немския Хофенхайм Алфред Шрьодер се раздели с арабския си клуб Ал Аин единствено след шест месеца на поста, заяви организация Ройтерс. Решението за разлъка на двете страни се добавя от информациите, че нидерландският експерт ще бъде назначен до дни в клуб от Саудитска Арабия.

" Постигнато е съглашение с нидерландския треньор Алфред Шрьодер за преустановяване на контракта с неотложен резултат заради неналичието на синхрон сред наставника и хората от неговия щаб ", се споделя в известие на страницата на клуба Ал Аин в обществената мрежа Х, преди известна като Туитър.

" Изказваме нашите откровени благодарности към треньора за напъните, които постави с футболистите по време на неговия престой при нас и му пожелаваме триумф в идващото предизвикателство ", допълват от Ал Аин и прецизират, че в околните часове или дни ще стане ясно името на наследника на Шрьодер. 51-годишният експерт е бил отпред също по този начин на белгийския гранд ФК Брюж, на Твенте в родината си, както и помощник-треньор в Барселона.

Агенция Ройтерс акцентира, че имат информация за идната стъпка на треньора. Според тях, това е Ал Итихад, които през вчерашния ден уволниха португалеца Нуно Ешпирито Санто за слаби резултати. В момента Ал Аин – клубът, на ръководещата династия на Абу Даби, е на 3-о място в шампионата на ОАЕ. Отборът има 15 точки от 7 срещи и изостава на 2 от водача Ал Уасъл.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР