Бившият треньор на Астана Станимир Стоилов сподели преди реванша между

...
Бившият треньор на Астана Станимир Стоилов сподели преди реванша между
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Подкрепям Астана

Бившият треньор на Астана Станимир Стоилов показа преди реванша сред Лудогорец и казахстанците от третия квалификационен кръг на Лига Европа, че неговите благосклонности са за някогашния му тим. Мъри съобщи, че чака дуел с темп на " Хювефарма Арена " и дефинира отбора от столицата на Казахстан за собствен втори футболен дом.

Стоилов даде ясно да се разбере, че никой от Лудогорец и Астана не се е свързвал с него, с цел да желае информация.

" Имах среща с моите другари - в тази ситуация треньори на Астана. Поканата е да дойда на мача, гледах тренировката. Беше прелестно да се забележим. Имах прелестни пет години в Астана и в казахстанския футбол.

В България се приказва доста за кой какво пита. Никой не е питал. А аз и за Астана не мога да дам информация, тъй като не съм гледал тима от 4 години. С Лудогорец съм по-запознат. Двата щаба са задоволително опитни и готови ", съобщи Стоилов за предаването " Домът на футбола ".

" Беше прелестно, има останали футболисти от мое време. Имаше и един, на който аз дадох път. В интерес на истината и двата тима имаха шансове. Астана имаше повече и справедливо за мен завоюва. Сега мисля, че Лудогорец ще бъдат двойно по-мотивирани. Те са посочили, че могат да обръщат дуели. Надявам се и на следващия ден да има дуел с огромен темп.

Има оттегляне в Казахстан откъм финансиране, а това най-често значи и че има като качество. Астана може и да не е на равнището отпреди, само че откакто гледах мача с Лудогорец, съм прелестно сюрпризиран. Защо пък Астана да не е по-добър?

Астана е моят втори футболен дом, Лудогорец е български тим. Имам благосклонности към Астана, не е загадка за никого. Напълно обикновено. Който е по-добър, да продължи. Психологическото предимство е на страната на Астана. Може да се получи дуел на равнището на първия, нека и българските последователи останат удовлетворени.

На този стадий не е допустимо да ме видите край тъчлинията, дано не приказваме за това в този момент ", сподели още някогашният треньор на Левски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР