Бившият транспортен министър от ГЕРБ Росен Желязков коментира кой е

...
Бившият транспортен министър от ГЕРБ Росен Желязков коментира кой е
Коментари Харесай

Росен Желязков: Спрете с МВР репресиите преди изборите

Бившият транспортен министър от ГЕРБ Росен Желязков разяснява кой е най-сериозният конкурент на партията в идните избори, трагичната обстановка, пред която са изправени поради неплащане на заплати пътностроителните компании в страната, къде се къса разговорът сред тях и служебната министърка на Румен Радев Виолета Комитова, с цел да се изсипва тежка техника на жълтите павета и вероятен ли е компромис преди зимата, когато инфраструктурата би трябвало да бъде екстрено поддържана. Пред Би Ти Ви Желязков сподели:

" ГЕРБ води с 6 % пред Българска социалистическа партия, само че това е моментна фотография. Това е огромна отговорност и не трябва да се гледа бодряшки на това. Българска социалистическа партия също е на постоянна позиция, което приказва, че партиите, определяни като обединения на статуквото, дават отговор на вижданията на жителите
свързани новини14676на 17.06.2021
Наблюдавали сте по какъв начин ГЕРБ реагира в спешни обстановки в три кабинета на Борисов. Не можем да стоим злорадо и да следим, без да сме дейни, рецесиите в зравеопазването, с икономическите ограничения, енергоносителите и тяхната цена. Политиката на изчакването е неприемлива, разяснява Желязков.

Предишното служебно държавно управление разчистваше терена за изборите, а настоящето гледа да не прави нищо. В момента не търсим кой е най-големият ни конкурент. Нека другите партии се сбиват с ГЕРБ. Политическа партия " Политическа партия " нападна ГЕРБ. Те са троянски кон, който с популизъм нападна и с антиГЕРБ реторика.

Кирил Петков по-скоро говореше, в сравнение с да осъществя действителни политики. Казусът с него към момента е провесен. Но има три измерения - политическо, юридическо и морално. Може към този момент да се вършат догатки, че е имал двойно поданство.

Ако съдът се произнесе, че е нарушил Конституцията, огромна част от актовете му биха били атакувани правно.

Следващият парламент няма да има изрично болшинства, няма да има и две такива сили. Ще се търси консенсусна политика най-малко за 6 месеца ръководство. Трябва да се търси разговор и за антикризисни ограничения. Затова нашият апел е: " Спрете с алените линии и невъзможността за водене на разговор. " Обединяването към смислени дела отстрани войнстващата реторика, би трябвало да се търсят различни дейности и преглъщане на егото за излизане от рецесиите.

Рано е да се приказва с имена за министър председател и министри. Заявихме, че опцията да се гласоподава различно с хартиени бюлетини щеше да е облекчение и да усили изборната интензивност. Броенето на разписките също беше подминато с лека ръка, което е причина за операции, сподели Желязков.

Надявам се, че в хода на акцията няма да има психически репресии над политически съперници, сподели Желязков, като засяга порочните милиционерски практики на Бойко Рашков. Учудващо е, че Министерство на вътрешните работи отхвърля да влезе в координиращ механизъм за изборите с прокуратурата и ДАНС.

Желязков сподели, че е работа на националното разследване е да обясни обстановката с потъващия транспортен съд " Вера Су " и не трябва да се заиграва сега с работата на администрацията.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР