Бившият топ победител във ВИП Брадър Джино Бианкалана се оказа

...
Бившият топ победител във ВИП Брадър Джино Бианкалана се оказа
Коментари Харесай

Джино Бианкалана се оказа топ безотговорен! Друг мъж гледа жена му и малката му щерка

Бившият топ победител във ВИП Брадър Джино Бианкалана се оказа супер безконтролен

След като дъщеричката му Данаила стана на годинка, той заряза нея и брачната половинка си Кристиана Канева и отпраши за чужбина.Дерматоложката се принудила да се върне при родителите си, с цел да й оказват помощ в развъждането на дребната.

Риалити героят забягнал в Щатите, с цел да потушава големите задължения, които натрупал. Той станал камионджия в транспортна компания, с цел да оправи кашите, които забъркал.

Според слуховете Джино не се грижил за дребното си момиченце, а брачната половинка му не желае да чуе за него.

Преди няколко години Джино вкара всичките си спестявания в тузарско заведение. Но коронавирусната зараза го парира и той не съумя да излезе от рецесията.

Въпреки това, той нехаел за фамилния бюджет, а всичко извоювано влагал в тунинговане на първокласните си коли, както и в увеличение на автопарка си.

В продължение на месеци докторката издържала фамилията, само че безотговорния Джино освен не се стряскал от трагичното състояние, ами пилеел пари за модификации и първокласни возила, с цел да се фука в обществените мрежи

Бианкалана заседнал в борчове и към други компании, от които взимал артикули за ресторанта си. В един миг на жена му й писнало, тя взела дъщеричката си и отишла при родителите си.

„ Джино се оказа цялостна надувка, безконтролен като брачен партньор и татко “, разясняват източници.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР