Бившият тартор на сектор “Г” Димитър Ангелов бе гост на

...
Бившият тартор на сектор “Г” Димитър Ангелов бе гост на
Коментари Харесай

Дучето: Нормално е феновете да си казват мнението, Конгресът няма да промени нищо

Бившият главатар на бранш “Г” Димитър Ангелов бе посетител на “Студио Дерби”, където разяснява обстановката в. Според него не е хубаво, че се приказва след всеки мач за съдията, а казусът във футбола е повсеместен в България.

" Едно време имаше страна, която да подкрепя спорта. Ролята на страната е да спонсорира спортните центрове, с цел да се развиват футболисти. Сега страна няма. Тук съм, с цел да кажа истината, не може да не престават по този метод нещата. Искам да дойдат хора, които не са се занимавали с футбол и спорт, тъй като сега нашият футбол е ръководен от провалени управници. Болно ми е. Конгресът не взема решение нищо, сменяме едни провалени управници с други ", стартира Дучето.

" ЦСКА има стадион и притежател, би. Проблемът в България е повсеместен. Аз от края на септември, началото на октомври 2012 съм надалеч от всякаква организация. Не съм спрял да обичам ЦСКА, само че просто тази тематика кое е редно и кое не, мога да приказвам единствено за себе си. По принцип един тим би трябвало да се развива.

Човекът, който си заплаща билета и си поддържа тима, естествено, че има право на мнение. Той желае тимът му да става по-здрав и по-здрав. Но в нашата обстановка в България, когато няма по какъв начин да се устоя тим и около тези пандемии, би трябвало да се мисли и за парите. Всеки е прав. Запалянкото е на стадиона, тъй като обича тима си, обикновено е да си каже и мнението. Нормално е и притежателят да каже кое може и кое не. Трансферите са част от футбола, има ги на всички места. Тъжно е, когато се вижда, че някои са прави, други са по-прави, а трети напълно прави.

Аз не мога да кажа кой е прав. Знам, че нещата не вървят. Всяка седмица след мач се приказва за съдии, а за футбол не се приказва. Него просто го няма. Главното настоящо лице на терена е съдията. Виновни са тези от БФС.

Как да нямат право почитателите?! Мен да не мислиш, че ми е било елементарно и когато Ицо го дадоха или Любо, или Емо, само че просто живототът продължава. Знаех тогава, че и след тях ще пристигна някой. А в този момент не знам кой ще пристигна. Просто би трябвало да си го произведеш, а в този момент няма по какъв начин. ЦСКА го има с помощта на почитателите. Всеки има право на мнение и никой няма право да се сърди. ЦСКА е един и ще бъде един, всички хора, които обичат ЦСКА ще бъдат на едно място.

Забележете къде е Казахстан, направи ли се неточност, се гони. При нас се въртят едни и същи хора. Докато приказваме за съдиите, нещата не са наред. За съдията просто не би трябвало да се разяснява. Аз не желая да се приказва, само че съм уверен, че ще продължава да се прави. Нещата се сбъркани тотално. Тази страна има едно бъдеще и това е младата генерация. Оправи му залите, басейна. Направи на всички клубове игрища, само че недей се хвали след това.

Казвам, че ние стигаме до Косово и то позорно. Как има късмет да стигнеш с твоите маратонки до луната, няма по какъв начин, трябват ти нещо крила, турбо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР