Бившият тартор на агитката на ЦСКА Димитър Ангелов гостува в

...
Бившият тартор на агитката на ЦСКА Димитър Ангелов гостува в
Коментари Харесай

Дучето: Първо трябва да се плати емблемата, а после да дават базата

Бившият главатар на агитката на ЦСКА Димитър Ангелов гостува в токшоуто на Sportal.bg " От дузпа в тъч ", където отговаряше и на зрителски въпроси. Дучето засегна доста тематики, само че акцентира, че стадион " Българска войска " и базата в Панчарево би трябвало да отидат при този, който придобие активите на армейския клуб.

" За жал виждам хубави неща, само че не на моя обичан стадион. Имам поради успехите над Холандия и Швеция, стойностни мачове, само че в различен град. Хубавото и естественото е все по-малко - приказвам и за страна, и за спорт, и за футбол. За мен казусът е в тоталната неправда. За мен моят клуб спря да съществува през 2016 година - приказвам за ЦСКА. Спря да съществува поради президентите, които бяха търпени от нашата обичана аудитория - Александър Томов, Димитър Борисов, Иво Иванов. Никой не потърси отговорност от тези хора.

Ако не се откри този, който е отговорен за случилото се с ЦСКА, ще се случи и с други. Как да кажа, че Домусчиев е отговорен - Домусчиев предходната година заявява 80 милиона доходи от футбола и им заплати налозите. Кой различен президент от футбола направи това? Преди да започнеш да цапаш, виж се ти какъв си н*сраняк. Ние би трябвало да се веселя на триумфа на всичко българско. В естествените страни се печели от футбола, само че там стадионът ти е стадион. Трябва да е фамилен артикул.

Виновен за случилото се на " Лаута " е този, който го е позволил. То е обикновено. Виновен е неработещият закон. След като законът е врата в полето, ще го вършат отново - и против Черно море на финала през 2006 година, и в Мездра. Всеки път се въртим - кокошката ли е, яйцето ли е. При нас е един петел, който е невисок, само че кукурига доста мощно. Но за жал петлето не е*е кокошки, а снася яйца. Нещата потеглят оттова. Дали забелязах същите хора от Мездра на първите линии на багра на " Лаута "? Те хората постоянно са едни и същи, само че не е казусът в хората, а в нормата.

На всички е отговорен този, който на 80 милиона е платил налозите. Тарикат мъж не писка, той заплаща. Като не искаш да плащаш, ще намериш хиляда извинения. Не съм почитател на Лудогорец, не съм почитател на Арда (Кърджали). Фен съм на ЦСКА, учреден 1948 година и банкрутирал 2016-а. Акционер съм и основател на ФК ЦСКА 1948, само че съм последовател на оня тим. Тази година също считам да си платя членска карта. Когато не ми се върви на мач, ще отивам на международното. Когато ми се върви на посетители на моя другар Стефан Пешев, ще вървя в Кърджали. Стефан е бащата на президента на Арда Петър Пешев. Стефан ми е брат, другар ми е от 30 години, имаме общ бизнес с него от 1996 година. Когато отивам на посетители на брат си, не се регистрирам дори на сестра ми.

Моят тим не е починал, беше фалиран. Моят тим има цялостен късмет, дай Боже да се платят тези пари за емблемата, и считам, че БФС и УЕФА ще напишат 31 трофеи, три полуфинала в Европа и така нататък Било то против името на ЦСКА 1948 или против това на ЦСКА-София. Ще приема това, което напишат БФС и УЕФА - това, което стане правоприемник. Моля се някой да заплати тези пари. Говорим на чист български. Разликата сред ЦСКА-София и ЦСКА 1948? Фундаментална е. ЦСКА 1948 е плът от плътта. Говоря за момчетата, които бяха плюти, псувани и замеряни на последната подготовка с Адалберт Зафиров.

Много се приказва за базите. Мисля, че преди да има конкурс за базите, би трябвало да бъде направено всичко допустимо парите за активите на банкрутиралото сдружение да бъдат изплатени. В противоположен случай може да се случи следното: УЕФА и БФС признават един за притежател на 31 трофеи, а напълно различен да държи базите. Това ще е доста огромна неправда. Нека се съблюдават законите. Държавата би трябвало да ползва закона - другояче в никакъв случай няма да има отново четвърто място на международно, няма да има олимпийски първенци.

Кой съобщи ЦСКА в Мездра и кой удари Йоан Андоне? То се вижда, то се вижда. Собствениците предадоха ЦСКА, кой. То си е подреден павилион. Тогава споделих на делегата на мача, че мачът не би трябвало да стартира. Едно 300-400 индивида си бяха на пистата, по какъв начин няма да нахлуят. За мен съответният мотив беше резултатът на мача и възможната сделка преди мача на друго равнище, с други хора. Странен мач. Там беше Гошко Бачев, тук Димитър Борисов, те нещата са ясни.

Дали се виждам с Кирил Домусчиев? Не. Други хора, от модерните водачи, се виждат с него. Те си знаят, високите. Говоря за петела, дето кукурига, но снася до флагчето. Отчитам доста свои неточности като главатар на бранш " Г ". След като го няма ЦСКА, не съм се справил с нищо, това е ситуацията. Фенът би трябвало да коректив на ръководството на клуба.

В тази страна няма читави хора към този момент, единствено " братя ", единствено нелепости, във футбола всеки реве от съдиите, само че всеки ги натиска. Вижте какво е в Народното събрание! Едно време един интелигентен човек събра другите футболни хора в " Рила " и се схванаха да не въздействат на съдиите. Мисля, че беше през 2003 година. Тогава вършиха закон за футболното безчинство. Кой го прави? На министъра любовницата. Преписала малко от испанския, от британския, малко от френския. Няма база.

Петелът си знае, че е петел. Той си кукурига, не го знам дали е цесекар. Респект на бранш " Г "! Респект на Иван и на всички момчета дето слязоха долу, държаха се почтено, шапка смъквам. Не разясня другото. Има ли професионални почитатели на заплата? Има, несъмнено. Най-отговорно го настоявам. Те са на всички места. Да подкрепяш, не е като да браниш. Да пееш… на някои места, да вземем за пример при траките, са пеели и чествали, когато изпращат някой починал. Тук се пя и се празнуваше, а клубът умираше!!! Няма неприятно да подкрепяш, само че не трябваше да допускаш Томов да прави тези отговорности, трябваше да задаваш въпроси на " гърнетата ". ЦСКА почина за 23 милиона лв.. Лидерът там трябваше да направи всичко допустимо да убеди притежателя да тръгне по този начин, както би трябвало - да има възстановителен проект. Това е истината, това е публиката. Фенът би трябвало да е коректив на неприятното. Няма значение дали е Ганчев, или Божков.

Чупил съм греди при Васил Божков след мача в Ловеч. Трошил съм и седалки, когато бихме Шахтьор с 3:0 и след седем дни паднаха с 0:2. Платил съм ги тези седалки. Лазар Василев го знае - 60 и недостатък хиляди лв.. Казвал съм на Орманджиев, Бог да го елементарни индивида, че по този начин не става. Казвал съм и на Сашо Томов за лиценза 2008 година. За едни н*срани 470 хиляди лв., да не си платиш налозите на футболистите, да те е позор. Казвал съм и на " Титан ", че по този начин не става. Казал съм и на Томов втория път. Намери се човек от бранша, минаха през Мездра като на тепсия, отидоха при " гърнето ", споделиха му " тоя не става, ние сме, ще се оправим ", потеглиха нови фенклубове да вършат, изпълниха главата на децата с нелепости и нещата завършиха. Дуче от 2012-а го няма, но 2016-а и ЦСКА завърши. С песни на женитба иди-дойди, но с песни на погребение…

Да си предприемач след 1990 година не е като да си секретар на партията преди 1989-а. Тук няма нито един наказан, гръмнаха банки, КТБ, ЦСКА, пирамида след пирамида, идват тук митове и никой не желае да каже истината. Българинът е работлив, когато знае, че ще работи за пари, само че напоследък избира наготово. Да открадне подготвен бизнес, верига бензиностанции ли ще е, стадион ли ще е, база ли ще е. На никой не му се работи.

Руснакът на багра на " Лаута "? Да, той пристигна да ни предизвика, споделят. От майната си, това е ненормална работа. Няма си друга работа, ще пристигна да предизвика от Москва тук. Човекът са го хлъзнали някакви други, дано се види по какъв начин е пристигнал, с кой е бил, за какво е бил. Това е луда работа - този човек да пристигна от другия край, да стигне и да предизвика. Не го видях нито да знаме да къса, нито ограда да бута, нито нищо. Ако е въпросът тук някой да каже, че без полицията не може, да. Стадионите са напряко руини, необходимо е да има полиция.

Казвам отново - първо да се дадат милионите за емблемата, а по-късно да се дадат базите. Ще е абсурд един да заплати активите и да получи последователност, а различен да владее базите. Първият секретар на партията е доста повече от най-големия предприемач в модерна България ", сподели Дучето пред Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР