Бившият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Тайсън

...
Бившият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Тайсън
Коментари Харесай

Циганския крал: Джошуа трябва да се пенсионира, ако загуби реванша срещу Руис

Бившият международен първенец в тежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри посъветва сътрудника си Антъни Джошуа да се отдръпна, в случай че не успее да победи Анди Руис младши в реванша.
 Антъни Джошуа в никакъв случай няма да бъде същият
На 1 юни мексиканецът шокира света, откакто смъкна от трона британеца, печелейки с механически нокаут в седмия рунд на огромна церемония вечер в митичната зала " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк.

" Джошуа би трябвало да реализира няколко победи, с цел да убеди обществеността, че още веднъж е войник. Върни се в учебно заведение, научи си урока. Посети ментален треньор, и това е всичко. Опитай се да се върнеш. Ако Джошуа не успее да се върне, в случай че той не успее да победи Руис младши, няма да направи нищо против Тайсън Фюри, Дионтей Уайлдър или някой различен почтен боксьор от тежка категория.



Ако Джошуа не може да надвие Анди в реванша, тогава той е приключил, край с бокса, довиждане, лека нощ. Ако той не успее да победи Руиз в реванша, тогава чисто и просто би трябвало да се пенсионира. Забрави за бокса. Откажи се. Той се оправи добре, завоюва малко пари, няколко трофеи и така нататък Браво.

Ако не съумея да победя Том Шварц, тогава и аз ще се пенсионирам. Така че двама нещастника по-малко в бокса, нали? Защото няма да има никакъв смисъл да не преставам кариерата си. Така виждам нещата. Ако изгубя от Руиз, ще се пенсионирам. И в случай че изгубя за Том Шварц, също ще се пенсионирам. Е, първо ще проведем реванш и в случай че още веднъж изгубя, ще се пенсионирам на 100% ", сподели Фюри.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР