Бившият световен шампион в тежка категория Чарлс Мартин е готов

...
Бившият световен шампион в тежка категория Чарлс Мартин е готов
Коментари Харесай

Нокаутиран от Джошуа се натиска за мач с Кобрата

Бившият международен първенец в тежка категория Чарлс Мартин е подготвен да излезе на напред във времето и да се изправи против кандидата за купата в IBF Кубрат Пулев, в случай че сегашния отличник Антъни Джошуа бъде заставен да се откаже от мача, написа monitor.bg. Тогава Джошуа ще би трябвало да оваканти пояса, а Мартин от дълго време мечтае да си върне купата, която AJ му лиши през 2016 година. Тогава 34-годишният американец бе нокаутиран във втория рунд. Известният като Принца боксьор е втори в ранглистата на IBF и точно той би трябвало да е противник на Кобрата при сходно стичане на събитията.

 Еди Хърн за травмата на Антъни Джошуа и слага ли тя под опасност мача му с Кобрата?
Засега Антъни Джошуа и мениджърът му Еди Хърн отхвърлят опцията контузията в лявото коляно на британеца да попречи на дуела му с Пулев, който е плануван за края на годината. Самият Джошуа показа още преди няколко дни, че няма желание да овакантява купата в IBF. " Ако аз се откажа да се удрям с Пулев, знаете ли кой идва наред след него за мач за отбрана? Чарлс Мартин - индивидът, от който аз завоювах пояса в IBF за първи път! И Кубрат ще би трябвало да се бие с него ", изрече се AJ. Засега е ясно единствено, че международният първенец ще би трябвало да заобикаля съществени натоварвания от 3 до 6 седмици.

 Ивайло Гоцев: Кубрат Пулев няма да допусне грешката на Анди Руис
" Ако Джошуа е контузен и не може да отбрани купата си, Чарлс ще се бие с Пулев за овакантения трофей. Той е подготвен и чака тази опция ", разяснява пред Sky Sports Леон Маргулес, президент на промоутърската компания на Мартин - Warriors Boxing. " Мисля, че Чарлс може да победи Пулев. Всъщност мисля, че Чарлс може да бие Джошуа, в случай че се срешнат още веднъж. Той е напълно друг боксьор в този момент спрямо времето, когато се би с Джошуа ", добави още Маргулес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР