Бившият световен шампион в четири категории - средна, суперсредна, лека

...
Бившият световен шампион в четири категории - средна, суперсредна, лека
Коментари Харесай

Рой Джоунс: Тайсън е гигантско чудовище

Бившият международен първенец в четири категории - междинна, суперсредна, лека тежка и тежка - Рой Джоунс-младши, съпостави Майк Тайсън с гигантско страшилище. Двамата ще се изправят един против различен на кръга в Калифорния на 12 септември, като това ще бъде завръщане на Железния след 15 години неявяване. Битката ще се организира в 8 рунда и е за щедрост, като няма да бъде излъчен победител от нея. Мачът ще бъде преустановен при аркада на един от двамата ветерани.

“За мен е доста рисковано начинание. Той е гигантско страшилище. Краката му са големи, ръцете му са големи, вратът му е голям. Но всичко е в ръцете на Господ. Ние ще сме като Давид и Голиат”, разяснява 51-годишният Джоунс-младши, който се би последно през 2018-а.
 Общата възраст на двамата ще бъде 105 години, само че все пак мачът провокира голям интерес. Целта на Тайсън е да започва серия от събития с ветерани в най-различни спортове.

“Това ще бъде началото на веригата на Легендите. В какъвто и спорт да сте, заповядайте, ще организираме събитие. Правим всичко благотворително”, сподели някогашният международен първенец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР