Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа

...
Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Антъни Джошуа бе освиркан, но нокаутира финландец в 7-ия рунд

Бившият международен първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа нокаутира финландеца Роберт Хелениус в седмия рунд на главния мач в галавечер в Лондон. Преди това обаче Ей Джей бе освиркан от своите сънародници, защото стартира багра много сковано и внимателно.

Съперник на Джошуа трябваше да е Дилиън Уайт, само че той не устоя допинг тест, по този начин по неотложност трябваше да бъде издирван различен противник. Хелениус е познато име, през предходната година той отстъпи пред Дионте Уайлдър - може би идващият конкурент на английския колос.

След успеха Антъни Джошуа излезе от кръга, без да каже нито дума и изблъска почитатели, преди да се върне сред въжетата малко по-спокоен. Роберт Хелениус получи здравна помощ и О2 преди да се изправи още веднъж на крайници. В първите секунди след нокаута положението му будеше паника.

„ Знаех, че това ще се случи. Всички говореха за новия Ей Джей, за остарелия Ей Джей, а след два-три рунда тълпата стана нетърпелива, сподели промоутърът на Еди Хърн пред Би Би Си. - Той откри силата в дясната си ръка и направи един от нокаутите на годината. Това е Ей Джей, който ще виждаме. Трябва да е по-агресивен от показаното през днешния ден, само че има път напред. “

Нокаутът е 23-ти в кариерата на Антъни Джошуа, който към този момент има актив от 26 победи и 3 загуби, само че и първи от декември 2020 година, когато победи Кубрат Пулев при отбраната на международните си трофеи на WBA, IBO, IBF и WBO в Лондон.

След това той ги загуби против украинеца Олександър Усик през септември 2021-а.

„ Антъни чака мачове с Уайлдър, Фюри, това е, което желае “, сподели още Хърн.

Джошуа отговори на критиците по време на късото изявление на кръга с думите:

„ Поздравления за Роберт Хелениус, че взе участие в мача. Хората би трябвало да ме оставят на мира. Това е моето време на кръга. Човекът е гений, а аз трябваше да го проуча, тъй като промяната пристигна доста късно. Благодаря му, че избави шоуто. Не желая да приказвам доста, само че гърбът ми бе боли от това, че нося тежка категория. А Хелениус може да аргументи проблеми на доста хора. “
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР