Бившият старши треньор на Левски - Славиша Йоканович, беше уволнен

...
Бившият старши треньор на Левски - Славиша Йоканович, беше уволнен
Коментари Харесай

Динамо уволни Славиша Йоканович

Бившият старши треньор на Левски - Славиша Йоканович, беше уволнен от поста си в Динамо (Москва), поради слаби резултати, предава организация ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция. Решението на управлението е било взето, а по-късно те са се срещнали със самия Йоканович и са му съобщили какво следва.

" За идващия мач нашият тим ще бъде квалифициран от различен треньор. Ще имаме нов старши треньор ", разяснява члена на съвета на шефовете на клуба Дмитрий Гафин. Решението на управата идва няколко часа откакто Динамо (Москва) отстъпи с 0:3 на Ахмат (Грозни) в среща от 27-ия кръг на РПЛ, Русия.

54-годишният Йоканович беше назначен на поста през юни 2022-а година. Договорът на експерта беше за една година с варианти да бъде удължен или до края на акцията 2023/24 или до края на 2024/25 според от достиженията му.

Под управлението на сърбина, който има опит и в Англия, Динамо (Москва) не се показва изключително добре. Той отпадна срамно в предварителните елиминации за Купата на Русия от Акрон (Толиати) след осъществяване на дузпи, а в шампионата заема 7-о място с 42 точки след 27 изиграни срещи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР