Бившият социален министър Ивайло Калфин коментира в студиото на сутрешния

...
Бившият социален министър Ивайло Калфин коментира в студиото на сутрешния
Коментари Харесай

Калфин нападна Нинова: Има параноя някой да не я засенчи. Срам ме е да гледам какво става в БСП

Бившият обществен министър Ивайло Калфин разяснява в студиото на утринния блок на bTV обстановката в Българска социалистическа партия.

``
реклама

" Когато в една къща има кавги, не е хубаво да го разясня. Срам ме е да го виждам. Аз съм работил и в групата на социалистите, и на демократите. Знам, че се гледа и навън това, което се случва в България. Не е хубаво. Станишев първоначално беше ръководител на ПЕС без да е евродепутат, само че по-добре би си правил работата, в случай че е евродепутат. Но не желая да се въвличам в изборите на Българска социалистическа партия.

Проблемът е, че това става със скандал и с възприятието, че се разчиства терена от някаква параноя, че някой може да засенчи лидерката. Очевидно го прави Корнелия Нинова. Това се случи и с доста хора, които бяха депутати в националня парламент. Очевидно е от боязън да не я засенчат ", разяснява той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР