Бившият собственик на ПФК Левски Спас Русев погаси с лични

...
Бившият собственик на ПФК Левски Спас Русев погаси с лични
Коментари Харесай

Спас Русев погаси борч на ”Левски” към ”Виваком” - спонсорът по време на неговото управление

Бившият притежател на ПФК ”Левски ” Спас Русев погаси с персонални срества над 4 милиона от задължнията на клуба към телекомуникационната компания ”Виваком ”. Реалното обвързване на клуба към телекомуникационната компания е било в размер на 1.4 милиона евро, само че с лихвите сумата е надхвърлила 3 милиона лв..
Русев чисти задължения, по огромната част от които са насъбрани по време на ръководството на юриста на депутата Делян Пеевски - Александър Ангелов. Русев е бил притежател на клуба в 2016 до 2019 година По време на ръководството на Русев в " Левски " беше подписан контракт за спонсорство с " Виваком ". Той е и най-големият акционер в БТК.

Припомняме, че при започване на тази година, когато стартира с цялостна мощност да се развихря абсурдът със " сините ", почитателите на ФК „ Левски “ излязоха с отворено писмо до Иво Тонев, Александър Ангелов, Николай Иванов и Спас Русев, които са някогашните управници на клуба.

В него се показва, че самият Русев е един от виновниците за финансовото положение на клуба.

" Виваком " беше общоприет спонсор на " Левски " по време на ръководството на Русев в клуба. Именно към " Виваком " е погасил отговорности Спас Русев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР