Бившият служител на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард

...
Бившият служител на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард
Коментари Харесай

Сноудън за свалените балони: Иска ми се да са извънземни, но не са

Бившият чиновник на Агенцията за национална сигурност на Съединени американски щати Едуард Сноудън разяснява обстановката със свалените балони и неидентифицираните летящи обекти в Съединени американски щати и Канада.

" Иска ми се да са извънземни, само че не са ". Това написа той в " Туитър ". По негово мнение суматохата е преднамерено провокирана за отклонение на вниманието от случилото се със " Северен поток ".

Припомняме, че предходната седмица Обединеното командване на въздушно-космическата защита на Северна Америка записва три " неидентифицирани обекта ", два от които бяха свалени от американските военни в националното въздушно пространство и още един над територията на Канада.

Беше маркирано, че и трите обекта са доста по-малки от китайския балон, намират се на по-ниска надморска височина и външно не наподобяват на него.

Последният от тях беше погубен на 12 февруари над езерото Хурон на границата сред Съединените щати и Канада, а останките му евентуално са паднали в канадски териториални води.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР