Бившият служебен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев извади доста

...
Бившият служебен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев извади доста
Коментари Харесай

Стоян Михалев : Живко Коцев стана жертва

Бившият длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев извади много забавни разкрития за Министерство на вътрешните работи и към тази спекулация. И той сподели, че сегашният вр. и. д. основен секретар на Министерство на вътрешните работи Димитър Кангалджиев и за него той е имал информация като длъжностен вътрешен министър и то от депутати от ГЕРБ, че е отговарял за каналите за трафик на мигранти. Това разяснява в ефира на Българска национална телевизия депутатът от ПП-ДБ Стоян Михалев.

" В този длъжностен кабинет, ГЕРБ и Движение за права и свободи през марионетката си Главчев, са конфигурирали този основен секретар, който има тежки зависимости. Има правосъдно произвеждане против него, за което господин Демерджиев споделя, че там ще излязат доста забавни неща по материалите от делото. Ето по този начин се вършат избори в България. Затова ние реагирахме, тъй като Живко Коцев стана жертва на една компроматна война, чиято цел не беше той. Целта беше да бъде отстранена всякаква опция за мониторинг за това по какъв начин се вършат избори и по какъв начин се купуват гласове ", разясни той.

По думите му, цялата тази скица, която владеят ГЕРБ и Движение за права и свободи изобретателно, беше основната цел. Борисов седи зад тази акция и той просто си призна пред медиите, кой е провел това мероприятие.

" Ние от дълго време твърдим, че всички служби би трябвало да бъдат реформирани, с цел да не се употребяват за политически бухалки. Българската правоохранителна система не може да работи за една тясна група хора, която е превзела всичко и е управлявала 15 години ", добави Стоян Михалев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР