Бившият шоумен Слави Трифонов придоби телевизия Стара Загора. Фирмата, която

...
Бившият шоумен Слави Трифонов придоби телевизия Стара Загора. Фирмата, която
Коментари Харесай

Слави си купи телевизия

Бившият шоумен Слави Трифонов закупи телевизия " Стара Загора ". Фирмата, която има локалната кабелна телевизия, е сменила целия си съвет на шефовете на 10 октомври. Новият изпълнителен шеф на " Статис " АД към този момент е Евгени Димитров-Маестрото, написа webcafe. В борда влизат още Ася Тодорова и Диана Младенова, които вземат участие в ръководството на няколко търговски сдружения, свързани със Слави Трифонов - в това число продуцентската му компания " Седем-осми " АД. Старозагорската медия е преместила и седалището и адреса си на ръководство в зала 12 на НДК в София, откъдето се излъчваше " Шоуто на Слави ".

Справка в Търговския указател демонстрира, че притежател на " Статис " към момента е 52-годишният Дамян Желязков Георгиев. Вижда се обаче, че се обработва Заявление Б7 за регистриране на условия по отношение на действителни притежатели от името на Станислав Тодоров Трифонов посредством компанията " Седем осми " АД и " Сет 666 " АД. ТВ " Стара Загора " е регистриран снабдител на кабелни линейни услуги в Съвет за електронни медии от 2005 година с народен обсег.

Във вторник Трифонов публкува тийзър за телевизионния си план с името " 7 / 8 ", който анонсираше, че медията ще се появи " скоро ", без да се показва съответна дата. Данните от финансовите доклади демонстрират, че " Статис " АД има настояща облага за последната година в размер на 42 хиляди лв.. Приходите от оперативна активност са в размер на 192 000 лева Собственият капитал за предходната година е 208 000 лева, а общите отговорности - малко над 50 хиляди.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР