Бившият шеф на програмата за космическа сигурност на Израел Хаим

...
Бившият шеф на програмата за космическа сигурност на Израел Хаим
Коментари Харесай

Бивш шеф на израелската космическа сигурност: Те са тук !

Бившият началник на програмата за галактическа сигурност на Израел Хаим Ешед описа пред израелския вестник „ Едиот Ахаронот “ главните тези от неотдавна оповестената си книга „ Вселената оттатък хоризонта “. Едно от безапелационните му изказвания е, че извънземните съществуват, от дълго време са тук. И Тръмп го знае доста добре, само че към този момент американската администрация не афишира контакта.

Това се прави с цел да не се провокира суматоха измежду популацията, написа Independentцитиран от Бургас нюз. Според някогашния началник на програмата за галактическа сигурност на Израел може би най-голямата загадка на някогашния американския президент е в междузвездното пространство: съществуването на извънземни.

Хаим Ешед твърди, че американското държавно управление е имало „ съглашение “ с „ галактическа федерация “ на извънземни. Но господин Тръмп няма да разкрие истината, тъй като „ човечеството не е готово “, споделя той в изявление за израелския вестник „ Едиот Ахаронот “.

Споразумението било реализирано, с цел да се разреши на извънземните да изследват човечеството и да схванат „ тъканта на Вселената “, твърди Ешед, представен от Джерузалем пост. В изявлението, което в началото е оповестено на иврит, той приказва за новата си книга „ Вселената оттатък хоризонта – диалози с професор Хаим Ешед “. В нея написа, че „ извънземни от цялата галактика към този момент вървят измежду нас “.

Споразумението за съдействие сред държавното управление на Съединени американски щати и извънземната федерация включват „ подземна база в дълбините на Марс “, където американските астронавти и извънземни представители щели да работят заeдно в екип. Според странния професор-генерал извънземните са изиграли роля в предотвратяването на нуклеарни произшествия на Земята.

Г-н Ешед е безапелационен, че господин Тръмп не е разкрил съществуването на Галактическата федерация по молба на инопланетяните.

Според отчетите Галактическата федерация е желала да избегне всеобща суматоха. Тъй като те са вярвали, че човечеството би трябвало да „ еволюира и да доближи стадий, в който да разбере кои са те… “.

Генералът изяснява пред вестника, че е наясно, че щял да бъде приет в болница, в случай че споделил тази информация преди 5 години, само че в този момент университетският пейзаж му се виждал изменен и можел да разкрие тези обстоятелства. За себе си счита, че, въпреки и някогашен началник, е уважавана фигура в университетските среди. И „ няма какво да губи “, тъй като няма по какъв начин да му се лишават неговите „ степени и награди “.

Въпреки това има прочут песимизъм във връзка с изказванията му, написа Independent. Ник Поуп, който е разследвал разнообразни случаи с НЛО за английския отдел към Министерството на защитата, сподели пред NBC News, че изказванията са или „ практична смешка, или рекламен трик, който да помогне за продажбата “ на книгата на Ешед. Мнението му е, че думите на господин Ешед може да са били „ изгубени в превода “. Не е ясно дали господин Ешед приказва непосредствено от персонални познания и опит или повтаря нещо, което му е казано, разяснява Поуп. И добави: „ Тук към момента има някои изчезнали елементи от пъзела “.

Говорител на НАСА разяснява, че въпреки че една от главните цели на организацията е била търсенето на живот в по-широката галактика, тя към момента не е разкрила признаци за това. „ Въпреки че към момента не сме разкрили признаци на извънземен живот, НАСА изследва Слънчевата система и отвън нея. Целта е да ни помогне да отговорим на съществени въпроси, в това число дали сме сами във вселената “. Това се споделя в формалното изказване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР