Бившият шеф на НДК Мирослав Боршош е получил призовка да

...
Бившият шеф на НДК Мирослав Боршош е получил призовка да
Коментари Харесай

Боршош получи призовка да се яви като обвиняем за НДК

Бившият началник на НДК Мирослав Боршош е получил призовка да се яви като обвинен в Столичното разследване, заяви той в персоналния си профил във Facebook. 

Боршош бе отхвърлен от поста си поради подозрения със злоупотреби от министъра на председателството на Европейски Съюз Лиляна Павлова, след това министър председателят Бойко Борисов го върна на поста, само че той се отдръпна самичък от директорския пост. 

" Градският прокурор на София Емилия Русинова и представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова оповестиха през днешния ден, че следствието по случая НДК продължава и опровергаха изявления, че ще ми бъде повдигнато обвиняване. Часове по-рано обаче аз получих призовка да се явя като обвинен. Дали някой независимо не бърза да извърши нечия поръчка? Сега не знам какво да направя – да ида или да не ида? Това е въпросът! ", написа Мирослав Боршош във Facebook. 

По време на съвещанието на краткотрайната парламентарна анкетна комисия, основана особено след абсурда, стана ясно, че загубите на НДК са 3 млн. лв., а служебният вицепремиер Деница Златева е освободила Мирослав Боршош от финансова отговорност, откакто приела доклада му. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР