Бившият шеф на КПКОНПИ и назначен за консул във Валенсия

...
Бившият шеф на КПКОНПИ и назначен за консул във Валенсия
Коментари Харесай

Пламен Георгиев събаря терасата си

Бившият началник на КПКОНПИ и назначен за консул във Валенсия Пламен Георгиев стартира самичък да събаря навесите на терасата си. Това става два месеца след окончателното изговаряне на Община Слатина, че постройките са противозаконни, съобщи БТВ.

От тяхната инспекция стана ясно, че съвсем 60 кв. м от навесите са без нужните строителни бумаги. На Георгиев беше връчена заповед за събарянето им още в средата на август. Това се случва след настояването на премиера Бойко Борисов.

„ Информация за събарянето получихме от медиите. Очакваме, когато Пламен Георгиев завърши с премахването на противозаконния градеж, да ни осведоми, с цел да дойдем да установяваме и да приключим случая”, разяснява Михаил Джурджин, шеф на отдел "Контрол по строителството " в регион „ Средец” пред БТВ.

Той посочи, че има и други сходни случаи в регион „ Слатина”.

Пламен Георгиев обмисляше да апелира решението за събарянето на терасата му. Той обаче отдръпна жалбата след настояването на премиера Бойко Борисов. сега се готви да замине за Валенсия, където ще бъде назначен като консул.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР