Бившият шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър се завръща на

...
Бившият шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър се завръща на
Коментари Харесай

Дионтей Уайлдър се завръща на ринга

Бившият първенец в тежка категория Дионтей Уайлдър се завръща на кръга на 15 октомври. Бронзовият бомбардировач ще се изправи против Робърт Хелениус. Срещата им ще бъде в Ню Йорк, Съединени американски щати разгласи ESPN.

Уайлдър не се е боксирал откогато загуби два пъти подред от Тайсън Фюри през 2020 и 2021 година Това са единствените загуби в професионалната му кариера. Имаше клюки, че американецът ще се отдръпна от бокса, само че това няма да се случи към момента.

Последната победа на Бронзовия бомбардировач е от 2019 година когато победи Луис Ортис с нокаут в седми рунд, с цел да вземе купата на WBC. Хелениус също не е излизал на кръга от дълго време. Последният му пердах бе във вечерта на дуела сред Уайлдър и Фюри, когато победи Адам Ковначки с нокаут в шести рунд. Това бе втора поредна победа против Ковначки и върхът му сега е 31 победи и 3 загуби.

Според информацията на ESPN във вечерта, в която ще се боксират Уайлдър и Хелениус ще има мач и за Франк Санчес. Слуховете са, че мястото на багра ще е Барклис Сентър в Бруклин, където Уайлдър има 4 победи в кариерата си.

Бронзовият бомбардировач ще бъде сериозен любимец в багра, въпреки Хелениус да е побеждавал някогашни международни първенци три пъти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР