Бившият шампион на Световната боксова организация (WBO) в тежката категория

...
Бившият шампион на Световната боксова организация (WBO) в тежката категория
Коментари Харесай

Дилиън Уайт удрял по-силно от Антъни Джошуа

 Джошуа получава галактически хонорар за конфликта с Милър
Бившият първенец на Световната боксова организация (WBO) в тежката категория по бокс Джоузеф Паркър разкри, че тупалките на Дилиън Уайт са по-силни от тези на Антъни Джошуа. Отговорът евентуално е изненадал всички, само че новозеландецът сигурно знае това от първо лице.  

Паркър загуби международната си купа на WBO в обеденителен дуел от първенеца Джошуа през март предходната година. Няколко месеца по-късно новозеландецът бе надвит в равносилен дуел и от Уайт.

" Кой удря по-силно? Дилиън ме повали в нокдаун. Така че, несъмнено, той удря доста по- мощно от Джошуа. Уайт ме нарани на няколко пъти в борбата, само че аз продължавах да се удрям. Антъни не съумя да ме откри с тежки удари, по тази причина бих споделил, че Дилиън Уайт удря по- мощно.

Мисля, че сега в тежка категория е извънредно вълнуващо. С толкоз доста разнообразни и положителни боксьори, има толкоз доста борби, които могат да бъдат проведени. Мисля, че това е просто вълнуващо за почитателите.

Знам, че има доста хора, които желаят Джошуа да се бие с този или оня боксьор, само че в последна сметка той взема решение с кого да се срещне. Той е на върха в тежка категория и той дефинира разпоредбите ", сподели Паркър пред talkSPORT.

Джоузеф загуби международната си купа на WBO в обеденителен дуел от първенеца на WBA (супер), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа предишния март преди да бъде победе в равносилен дуел от Дилиън Уайт през лятото.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР