Бившият съпруг на Фанка Ангелова е задържан за 72 часа

...
Бившият съпруг на Фанка Ангелова е задържан за 72 часа
Коментари Харесай

Престъпление от ревност: Задържаха за 72 часа бившия мъж на убитата Фанка

Бившият брачен партньор на Фанка Ангелова е арестуван за 72 часа за нейното ликвидиране в село Пъдарско. Това заяви наблюдаващият прокурор Димитър Морев. Той разясни, че главната версия върху която се работи е за осъществено закононарушение от ревнивост. Допълнително ще се реши дали да бъде поискано непрекъснатото му задържане под стража.

Окръжният прокурор Ваня Христева добави, че следствието ще продължи интензивно идващите дни, като Александър е направил признания. Директорът на пловдивската полиция старши комисар Васил Костадинов заяви, че издирването на дамата е почнало в петък след подаден сигнал, че не се е прибрала от работа.

Полицаите незабавно почнали диалози с няколко нейни близки, включително и някогашния ѝ брачен партньор и стигнали до разкриването на закононарушението.

Няма сигнали за домашно принуждение и двамата съпрузи са с чисто престъпно и правосъдно минало. Извършени са огледи, претърсвания и изземвания на материални доказателства.

Жената е тръгнала за работа в 5:00 часа сутринта на 25 ноември, само че по този начин и не е стигнала до такава степен. Тя е работила в индустриалната зона на прилежащото село Стряма. След като не се прибира към 15:00 часа същия ден, роднините ѝ подават сигнал, че е изчезнала. Същата вечер, към 19:00 часа, проверяващите са стигнали до обосновани подозрения за съдбовен излаз, разяснява комисар Костадинов.

Към момента има засилено полицейско наличие в селото. За закононарушението законът планува от 10 до 20 години затвор. 

 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР