Бившият съдийски шеф Хосе Мария Енрикес Негреирa е предложил да

...
Бившият съдийски шеф Хосе Мария Енрикес Негреирa е предложил да
Коментари Харесай

Бившият съдийски шеф в Испания предложил да помага на Барселона и с ВАР

Бившият съдийски началник Хосе Мария Енрикес Негреирa е предложил да оказва помощ на Барселона и с технологията “Видео помощник рефер ”. Това разкрива “Ел Мундо ” около избухналия скандал с някогашния вицепрезидент на Съдийската комисия, който е разследван за допустима корист.

Наскоро се разбра, че каталунският клуб е изплатил близо 7 млн. евро на компания DASNIL 95 SL, благосъстоятелност на Негреирa и сина му. Това се е случило на три транша сред 2016 и 2018 година. Начело на " лос кулес " тогава беше управление отпред с Джосеп Мария Бартомеу.

Договорът сред двете страни е преустановен след отдръпването на Негреира от поста в Съдийската комисия. После той траял да желае пари от Бартомеу, като го заплашвал с доноси. Така през 2020 година Негреира за следващ път се обърнал към тогавашния началник на Барса с подготвеност да му спомага с ВАР. Точно тогава Реал Мадрид беше станал първенец за сметка на каталунците.

“Мога да ти оказа помощ с ВАР. С мен щеше да се оправиш по-добре. Ако проявяваш интерес, свържи се с мен ”, гласяло известието на Негреира към Бартомеу. Президентът обаче въобще не му дал отговор.
 Испанската прокуратура ще упрекна Барселона и Бартомеу в продължителна корупция Испанската прокуратура ще упрекна Барселона и Бартомеу в продължителна корупция
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР